Nappalok és éjszakák
Anyámnak...)))
Mindig hazavárt, ha beesteledett,
a hiány nappal elviselhetőbb.
Nem számolgatta a kapott sebeket,
amitől a fájdalma egyre nőtt.
Míg vele voltam gyermek, nem hiányzott.
Lógtam rajta, mint ágon a levél.
Belé ivódtam. Ő tőlem virágzott,
én meg millió hajszálgyökerén.
Most én várom haza, mintha el se ment
volna. Alkut kötök sötétséggel.
Ejtsen lelkemen éltető sebeket,
szenvedjek. Ahogy Ő szenvedett értem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-02 17:23:55
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-02 17:23:55