Menetszél
A kövekről levesszük a követ
Házaink teteje a földig ér
Szálakra foszlik arcunkon a szövet
És sót fúj cserepes ajkunkra a szél
Megindulunk a naplemente ellen
Tömött sorokban senki sem beszél
Árnyékba húzódik előlünk a jellem
És sót fúj vicsorgó fogunkra a szél
Zsebünket lehúzza a pakli tarot
Húz-e a nyugati boszorkány ha él
A kondérban meleg víz merjünk egy nagyot
És sót fúj kilógó nyelvünkre a szél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Kortárs 2017/12,
Feltöltés ideje: 2018-10-19 16:58:40
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-19 16:58:40