Tegnap
Ami rég nem, meglegyintett
a boldogság tegnap.
Óvatosan szemügyre vettem,
mitől is lehet.
A be nem ágyazott kanapén ültem,
naptócsában, nyitott könyv felett.
Nem vártam senkit.
Engem sem vártak sehova.
A megtévesztésig olyan volt,
mint egy otthon szombat reggel.
Úgy tűnhetett, van olyan,
hogy hazaér az ember,
mert a falakon túl még megvan
az, ami elveszett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-09-09 20:03:18
Utolsó módosítás ideje: 2018-09-13 18:29:17