VALLOMÁS
Kintről benéz az ólomszürke ég,
Nem jól ugyan, de itt vagyok ma még.
A ma is itt van, de lesz-e holnap?
Nem tudom, és azt sem, hogy hol vagy,
De elmondom ameddig van szavam,
Elmondom némán, hangtalan
És elismétlem ameddig lehet,
Szerettelek, nagyon szerettelek
És nem mondok ezzel semmi újat,
Remélem, hogy ezt mindig tudtad.
Ha néha szóltam türelmetlenül,
Ez is eszembe jut és fáj belül.
Bántott téged, kit úgy szerettem,
Ha a hangom néha felemeltem.
Eszembe jut, a sírás kerülget,
Visszasírnám közös életünket.
Hibáimért kérek bocsánatot,
Bánom, bánni fogom, ha még vagyok.
Talán ez az utolsó alkalom,
Amikor neked még elmondhatom,
De elmondom, mondom amíg lehet
És leírom.Nagyon szerettelek.
/2004/
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.