magányterület, zsákutca,
mondhatni, eddig ez volt az életem.
most csak te, talán a nikotinmérgezés,
és hogy szeretném megölni apádat.
gyönge vers lesz ez, már most tudom,
pont olyan, mint én, kicsi és még gyerek,
de neked írom le a verssort,
neked írom le az összeset,
és tudod, ha mondok valami felkavaróan,
néha talán bántóan vicceset,
azt nagyon is komoly okkal teszem.
nem tudom, hogy érthető-e,
de ez az ok semmi más:
te vagy a zsömlémben a tükörtojás.
*Kati, neked
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-15 07:57:59
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-16 06:00:32