MÉTELY
Tömény mandulaillat aposztrofál
Add meg a hangyászember nevét s a nyesedék ledoktorál
Mákgubók szinapszisa gurulószék
Tubus dongj
Dísztárcsákat kitaszigálni a fényűző lakosztályokról
A tépelődő banketten tömbösítve van a gerontológiai gyám
s a süvöltés fekete
A surranótól számon kérem a megalvadás pilótáit a hóhérok ötvösmunkája úgyis kiszivárog
Macskanyállal bedörzsölöm a hátam az idegenlégiós identitás ne érinthessen
A körülmetéletlen régió csupán támolygó kocsma volt
Kartoncsík
A var alatti zigóta kicsúfolja a téblábolót amiért az ultrahangos
zsírleszívásra készül
Kidobós pánik riszál riszál
Majomkenyér szundikál
Nem hallottam még olyan alvajáró böjtkúráról ami azt állította volna
a parancsikonok ostobák
Tudunk élni fagolyó nélkül is nincs
az hörpintések vágányzárához kötve
A deszkapalást örve alatt lemészárolták a zagyva stencilezőt
mitől a vézna alkar megőrizte hittársát a sárba tekintést
Derékbőség
Létsarló
A plakkok gyűlést szerveznek
Ki tünteti fel gyászos színben az indigókat
A talpalatlan nyelőgörcsök revolverként használják a víziszonyukat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-30 07:42:39
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-30 07:42:39