AMI KÉSŐBB
Józanság felhőcunamija
Nugát
A fogtömések lazacait az orosz dékán ugráltatja
melegíti és sűríti bajusz-motozással
a tejet
A vektor a népszerűtlenek töretlenségével átütemezi forró nyarakra a telet
Konvex tér
Sajka
Pinceajtók zsanérján nyöszörög a libidó s a csúsztatás körforgalmában elvész
a görcsölő epizód
micsoda kérődzés ez kérem ahol a dér vászonra kenheti a füldugót
A számlázó program kisiklott és rengeteg a sebesült
Lábrázás keresztmetszete oszolj
Hívatlan vendég
Az ipari vízsugár elmos
A tudományos felfedezések itt pörögnek a biliárdasztalomon Könyörgöm ne rontsátok el
a fekvőtámaszokat nélkülük az építészet ítészek kezére kerül
A gyilkos elitcsapat mambóját sürgősségi ellátásban részesíteni nehéz
eleve kivon a parancs ritkulni látszó okuláréjából
A csizmasarkak lapos és eleven mivoltát hagyjuk a vevőriasztó tanfolyamra
különben felfüggesztés vár arra aki le mer bucskázni
a robotokról
Rózsahimlő
a copfos pajtások vizesborogatását élmunkás-kínra teremtetted
nem véve figyelembe hogy átoperálták az évszázad úszóversenyét
egy tárogatóját villogtató hegesztőpajzson
Köszvényes bajkeverő a csík
leoldja a vasúti csomópontokról a sítalpakat
Primitív előkelőségükkel a kacsafarkú szenderek megőrjítik az egy kőtömbből
kifaragott szobor-együttest
A csöndbe zuhanni pipetták nélkül
Elérzékenyülés
Mint szétcincált pecsétpárna kémcsőben a füttyjel olyan
szőke kampók relikviáival játszik a babérerdő szélén vetítést tartva
a kisiskolásoknak a rajtgödrök azonosságáról
Az akna aktív az első tananyag senki bolondja
A száguldás nem jár jól a konccal amit elévetnek a svábbogarak
Az utazási iroda jóvoltából éber vagyok
így látom átvonulni a fesztiválokat a habverők mezsgyéjén
és konstatálom amint a szellemtanyán megbokrosodnak a kiflivégek Ki hallott már
olyan hadisarcról ahol a megsarcolt is sarcol
Meghatározatlan ideig kiengedem szemeimből a fáklyásmenetbe
kapcsolt röppentyűket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-23 09:27:21
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-23 09:27:21