kézenfekvő zárlat [2.0]
kezdetben észrevétlenül lazulnak
a ragaszkodás eresztékei
de amikor
kapkodva beütötted a megszokás durva szegeit
egyenes út visz
a legyen hát közönyéig
amiből előbb vagy utóbb kiviláglik
a magad előtt is titkolni próbált
cserbenhagyás
igazolásul a gyalázatra
a szembefordulás megtervezett
és kézenfekvő zárlat lesz
a gondatlanságból ejtett sebekbe dörzsölt só
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-09 18:03:42
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-09 18:05:24