kincsem
körös-körül érthetetlen zsivaj
ijesztő hangok idegen emberek
csak elbújni vágyik egy sötét zugba
arcán nincs érzelemnek jele merev
szenved önmagába zártan néha
ok nélkül sír vagy bugyog nevetése
elszalad élesen sikítva vagy némaságba
süllyed ilyenkor senki se közelítse
fáj így látnom őt magamhoz ölelem
kezemet ellöki görcsbe rándul teste
csak figyelem nem tehetek mást
bár megbízna bennem és szeretne
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-09 03:19:29
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-11 06:44:28