igazat a gólyákról
reggel korán keltek hangosan kelepeltek
és a zajtól felszálltak a madarak
olyankor vágytam én is a magasba
talán a születés misztériumára kerestem magyarázatot
amikor felmásztam B. Mariék góréjának a tetejére
hogy megnézzem mit csinálnak egész nap a szomszédos
ház kéményén de akkor se láttam semmit csak azt
hogy egyikük ijedten takarta koromtól piszkos tollával a tojásokat
és a szeme nagy volt és szomorú
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-17 16:57:08
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-18 09:10:51