Lágy szövegrész
Lét-tinta ömlik.
Kék buborék-sziporka.
Önnön fundamentumát az ész lebontja.
Dübörög egy-két fűthetetlen dilemma.
„Mily nemzetietlen a hideg ma!”
Egy szó fészkelődik: keserédes.
Véres a hóval töltött rétes.
Makettje lesz a vers a testté lett létnek.
Nekem. Velem. Tőlem? Vagy inkább mégse?
"A zűrzavar rendbontója" felébredt.
Fölnézünk a rézkígyóra. Az Igére.
Szimfóniaként nő a lenyírt fű.
Istent dicséri a bodzaillat. Szép élet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: zEtna.org,
Feltöltés ideje: 2018-04-17 17:36:05
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-17 17:36:05