Dadogós
Amikor a csontváz, cso cso cso cso csontváz, kiesik a gardrób szekrényből
Amikor az állvány, az az öreg állvány, az az üres állvány mellédől
Amikor a bicskát, svájci tuti bicskát, ki ki kinyitod, és szúrsz egyet
Tiszta ruha kéne, tele a mosógép, mo mo mo mosógép, mind szennyes
Bele a mosószer, elindul a program po po po po program, dob fordul
Habozik a vízár, tiszta e vagy Trisztán, amit mos a gép az ajtón túl
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-17 13:17:39
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-17 13:20:11