Belehalsz...rap
ennek a rapnek semmi értelme
de hány ilyet nyomat a beteg elme
hogy megírtam az csak neked bajos
nem majka lökte s nem is a lajos
lehet kellene egy nagy pofon
két berúgás közt bazi eszem-iszony
hogyha kihányom majd ami zavar
a fészbukon talán vizet kavar
háttérben ma is bőszen netezek
de nem írok és nem csetelgetek
hátha észrevesznek hogy nem bírom
ha hanyagolnak engem minden síkon
a térbe bekerülni nem merek
ezért fekszem itthon kereveten
széle-hossza nem tűnik fel testemnek
mert rest lettem hogy felemelkedjek
ízületeimnek annyi már
a doki mondta ugyan mit akarnák
ebben a korban jó ha hallom is
nem csak üvöltöm miért járna baksis
a számláról már csak a szememet
emelem le s itatom az egereket
forró dróton melegítem a vérem
ebédre aki bírja annak kimérem
a szimmetria nálam alapvető
kezem lábam száma éppen kettő
hogy páratlan eddig egy se maradt
nem a dokin múlt ő mást akart
a kapok-adok értéke nem mérhető
ha szívből jött bármi elegendő
de van egynéhány akinek busásan
megfizetném jóságát egy husánggal
ebédem a sovány vadliba
épp most húzott el s nem lagziba
vagyok hivatalos de másnapos
maradékkal kínál a sarki csapos
az egész rapnek semmi értelme
de hány ilyet nyomat a beteg elme
hogy megírtam az csak azért bajos
majka nem vállalta csak a lajos
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-27 17:45:02
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-27 17:49:59