Le a torkon.
Fej -
permanens légzés,
előbb a levegővétel,
majd lihegés.
A lélegzet mérése,
a szájpadlás
archeológiája:
a terület
egyre szélesedik.
Prófétai hangom
kibontakozik,
az eltévelyedéstől
kifáradva
csörömpöl leheletem.
Zihálásom
visszhangzik a rezonáns térben.
Már
nem kontrollálok,
elveszek
emlékeimben.