tulajdonképpen
Csodálni való a kóbor éj, ahogy
csikópaták kopogása veri fel a
szomorkás csendpillangókat.
Tűzderes leányléptekkel közelít
a magára maradt vízszirom felleg.
Nem látható, mikor öleli körbe fázós
csillagsejtjeit a mindenhol megtelepedő
akaratos szélpolip.
Lehetőséget biztosít a ködszínű
páraáramlás a némán tajtékzó életképeknek
egy kései szerelmi randevúra,
s ha a szerecsenkoboldok tövisgránát
bókokat dobálnak rájuk
meghitt pillanataikban
fagyleheletekké pirulnak..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-05 14:00:15
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-07 09:49:58