a napok puzzle-darabkáiból
sosem tudtam kirakni egy teljeset
gyerekkoromból kimaradt ez a játék
ma is inkább azokat a régieket
keresem
eltűnt szekerek nyikorgásában
egy régi ház pincéjében
az öreg bőrönd feszülő hasában
cserépdarabban
szembogarakban
de már
a szeméttelep mélye sem őrzi