ELHAMARKODOTT PANELEK
Ha számvevőszéket keres
tojjon a ládába
kukacosnak lenni hamar az államcsíny veszteséges
több millió idegenvezető mint szkafanderekbe öltöztetett literek ha lépfenét tisztogatnak
eldugult orrú szószukból nem lesz soha ász
tudvalevőleg a nyúlványok imádják az aszfaltok szürcsölőit elkanászosodott
bőrtáskáikban viszontlátni
lombikjaikban szájzár leledzik és a maghasadás óta legalább két fogás szükséges szerelemre éhes rovátkáik becserkészéséhez
futásuk kevés a gyermekáldáshoz de zombi-mód végigcsinálják
a gondosan letakart hopp bérci számonkérését
az izgalomban reménykedő karikatúrájukat a vaktérképre rákasírozni muszáj
miképp kell eltartani a kódexet töprengnek hisz a sok baj forrása koplaló
csúszdákat irthat ki
totemoszlopuk markánsabb a diskurzusokat elemző izgága kulcscsomóknál fosztogatást
segítő kallantyúik teknője felbillenthetetlen
kaftánjuk ölében a sapkaellenőrök létszámellenőrzése folyik
jogtiprás esetén kitapogatják a szemellenzők körüli pátoszt s máris süketté válnak
ha kuplerájuk egyenes arányban áll a kőözönbe
ágyazott golyóálló mellénnyel
letartozhatatlan kátyúik a piramisból kiköszönnek
ilyenkor bolondságokra vetemednek a lábasfejűek edzettségét égi energiákkal
egyesítik
az újonnan olvasott füstölgő kád felturbózza szívószálaikat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-21 18:02:31
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-21 18:02:31