Gyötrő, gyönyörű ég alatt
Napról napra, újra meg újra
támad rám, gyötör a fájdalom,
valamiért büntet az Isten
következetesen és nagyon.
Megesik, hogy késő délután
vagy napközben jön, akármikor,
mintha naptárba lenne írva,
hogy figyelmeztessen, valahol
valakit, aki elrendeli,
nehogy elinaljon az a nap
tétlenül, amíg meg nem gyötör
engem a gyönyörű ég alatt!
2017. október 27.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-06 00:12:47
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-06 08:52:06