Az ég egy markológép...
Egy város a szélben,
a tetőn kereszt inog,
minden olyan tárgyilagos,
hisz megmondták
a kéményseprők is-
Nem lesz baj.
Emlékszem ezekre az utcákra,
vérvörös párnákkal
borították be őket,
hogy minden biztonságos legyen.
A kereszt lezuhan,
védik a párnák.
Egy férfi
denevérmaszkban
bort szürcsöl a kocsmában.
És mégis-
Ha felnéz
az égre-
Látja:
az ég egy
markológép.
Hatalmas lapátfejébe
belefér
a világ.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-31 11:27:57
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-31 11:27:57