Félkész szonett (laktózmentes)
Ehetsz ma laktózmentesen, fiam,
leszűrtem mindenről a tejfeles
levet, ezt mondtam szó szerint evés
előtt, s utódom kuncogott, mi van
ebédre, hogy csak jambusok bugyognak
fel belőled? Mondtam: szonettleves.
De ő pörölt: szonettet főzz magadnak,
nekem levesnek jobb lesz egy feles.
Meg egy füles, vagy inkább nyakleves,
feleltem, de azt már nem...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-09 01:18:52
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-02 02:17:17