Újraindul, lefagy (változat)
Édes bizonytalanság a vers.
Ha a végtelenséggel határolod, semmivé foszlik.
Ha végesként bánsz vele,
agyagba száradt kínná rögösödik.
Annyit már tudsz most is, hogy
pont, mint a többi, rólad fog szólni.
Cselekmény nélküli történet.
Nem oszt és nem szoroz, mikor, hol, mi
határolja vagy nem határolja be.
Részleteiben esetleges,
ám tisztán látni a kifejletét:
újraindítás után azonnal lefagy. Ugyanott
akad(unk) rendre el. Te ki belőlem,
én pedig haladnék befele.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-31 00:09:23
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-31 00:09:23