Labirintus
Van úgy, hogy az ember évekig tünetmentes.
A láthatatlanságról nem jó beszélni. Feltűnik, hogy van veled valami gond. Kímélő üzemmód: mintha testi hibás lennél, vagy nagybeteg. Utat nyitnak,sétálgass a folyosókon, jól láthatóan egyedül. Van, aki szívére veszi, búcsúzóul biztosít, hogy látszol. Aztán megkérdezi a nála lévő névről, nem tudod-e,ki lehet. Te vagy az. Remélhetőleg nem maradt nálad semmi fontos. A szabadulás kulcsa. Megtalálod. Kijutnak. Két elképedt tekintet. Nem reménykedsz, hogy összerakják. A képekről hiányzol, mint mindig.
Van úgy, hogy az ember évekig nem jön rá: mindenki tünet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-19 12:35:15
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-19 16:41:46