Bogár forgó
csöndesedj
elfolyt üveg a fent, körömlakkod
szárad
aranyszíj derekadon
szoríts meg
szögesdrót mögött, államhatáron
most ás az éjszaka
volt katonák lábnyomába lép
olyan furcsák a fények
feléd
madártollak
zsenge ujjaid agarak
szegj utat, én tanullak
forognak bogarak
pecsétek nyoma
nyakadon, lilák
szánk szélén szúrnak
tövisek, agyarak
annyi aranyat
amennyit szaladok
és vakszoba falakat
harapok
fölröppentél
messzi hírmondó alakod
fogy a tejhab az égről
körülmetéltél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-05 22:01:22
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-05 22:01:22