már csak azért sem
mert folyton belepiszkálsz
az emlékeimbe anélkül hogy
előtte kezet mosnál
és nyomod rám azt a jólismert
füligszáj vigyorodat amikor
találsz valami zsákmányt
mint például tegnap este
a fekete tangámat Adorno
Kierkegaard-ról írt dolgozatán
meg azért se mert amikor
észrevette az autót az a macska
és lélekszakadva futott
te gázt adtál és röhögtél
tudtam hogy nem ütöd el
csak ráijesztesz de
utána azt álmodtam hogy
útszéli kóbor macska vagyok
és rohansz felém a böhöm nagy
reflektoraiddal
meg amikor végre rávettelek
és nekiálltál a 69-esnek
a borostáid kidörzsölték a combhajlatom
és ezt is le akartad kamerázni
hogy a haverjaidnak mutogassad
mint valami egzotikus kirándulóhelyet
és egyáltalán nem tudsz kávét főzni
és legyek lepték el a maradék pörköltet
és a budiban a szőkenős falinaptár
három éve ugyanazt a februárt mutatja
legyünk csak társbérlők ezentúl
és vedd le kezed a mellemről ma reggel
te piszok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-15 20:49:45
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-15 20:49:45