Semmi nem érdekes.
csak az, hogy élek.
én, aki tetőtől talpig gyerek.
az ég egy mélyülő sötétkék óceán,
s a csillagok rajta halpikkelyek.
és tudom, visszatükröződik bennük
minden erényem, minden hibám.
a világ vékony koszorúerét
tizenkét tanú öleli rám.