és, ha él közöttünk?
Származásunk Évától való
Sors nevű rendezőnk tudja -, mi a célja velünk:
ÉS, ha él közöttünk két összeférhetetlen
versengésre éhes (anyaszülte) torz-szülött,
kik cseppnyi pauzát hagyva (gyakorlatilag mégis)
egyszerre képesek elpusztítani az emberi civilizációt?!
egyéb-pusztítás is benne van a pakliban
kitalálták, filmre vitték már annyian
MIKOR
földi életünk (látszólagos) boldogságát
gondolatnyi idő alatt
porrá zúzhatja, 'egy test nélküli
lélektelen... Éteri-
Rossz-fiú...'
[ egy sánta fikció 2014-ből ]
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-12 19:47:16
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-12 19:47:16