meghívók
ne törődjön a lábtörlővel
nyomja le a kilincset
lépjen be foglaljon helyet
legyen házigazdám a házamban
lásson vendégül asztalomnál
birodalmam vegye birtokba
nyomatékosan felhívom figyelmét
figyelmeztetés nélkül fogom szeretni
nyomatékosan felhívom figyelmét
birtokba vettem birodalmát
majd megkínálom asztalánál
mert vendégem lett a házában
ha itt vagyok jöhet bármikor
de ne nyomkodja azt a rohadt kilincset
és a lábtörlőbe törölje a lábát
ne belém
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-27 00:01:21
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-27 00:01:21