[Otthonom lettél...]
Otthonom lettél, családi ház
melyben vendég vagyok, és
számlát fizető alak.
Tűzifa lennék, vagy betevő falat
de fordítva is halad
a verssor, íme:
lennél, ha kéred, vendég s én
a tűz maga. Vagy Ön?
Györgyből Te lettél.
Teszem azt, fogadott testvér.
Eszembe nem jut más beszéd,
dobbantó lennék, ha még
ugrásról lenne szó.
Trambulin, mit befed a hó.
Melyen most tavaszi szöszök
görögnek. Légvonalban
közel-távol lennék
gitárod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Összegyűjtött versek (, 2017)
Feltöltés ideje: 2017-02-24 18:52:43
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-24 18:52:43