A kód feltörése
Árnyékod vagyok én, úgy
kísérgetlek munkába és haza,
hogy te észre sem veszed.
Nem szűnök meg, amikor
este lekapcsolod a villanyt,
ellenkezőleg, akkor terjedek
szét igazán. Föl s alá sétálok
a hálószobádban, mint egy
ragadozó, de reggelre
megszelídülök, hiszen láttalak,
ahogy alszol, oldaladon
fekve, fölhúzott lábakkal,
összefont karokkal, mintha
tényleg áldozat lennél,
mintha megadtad volna
magad egy álomnak, mely
minden éjszaka ugyanaz:
beléd szeret egy férfi, akinek
reggelre mindig elfelejted a nevét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Dunatükör 2013. december,
Feltöltés ideje: 2017-01-16 01:50:42
Utolsó módosítás ideje: 2017-01-16 01:50:42