Bibliai rímek
Az embert Isten létére
Teremté a képére,
Tevé őket haszonná
Férfivé és asszonnyá.
***
Ki lett mondva minden szó,
Mi teremtetett igen jó.
***
A hetedik nap munkaszünet,
Kész van minden, nincsen szüret.
Áldott és szent az a nap,
Az Úr is minden munkát hagy.
***
Parancsolt az Úr, mondta,
Hogy étel ne legyen gondja
Az embernek: enni lehet,
Csak egy fa gyümölcsét ne vegyed,
Mert amely napon arról eszel,
Bizony mondom, halott leszel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-29 13:44:54
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-29 13:44:54