- októberi -
Amikor üresben gurulnak mellettem
a hűvösebbtől hervadó hetek,
bebugyolállak egy kedves gondolatba
és az őszbe rejtelek.
Kinézek az ablakon és eljátszom
a gondolattal; bent a házban vagy
és összerezzenek, ha épp azt
képzelem, megérintetted vállamat.
Néha jóval korábban fekszem le este,
hátha már az álmaimban vársz -
olyankor édesebb az esti lámpaoltás
és jóval puhább az ágy,
de attól még ez egy elvarratlan október,
ez a kihűlt falak hete, ez egy képtelen
keret, saját telemnek első reggele...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-16 19:55:09
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-16 19:55:09