Az egyik utolsónak hitt úton.
(Mert többször átéltük a véget.)
A teljesült álom mint termék.
Turizmus.
Valahogy kiérezni azt az ízt
a sok adalék, pótszer alján.
Búcsúztunk.
A teljesült álmok kitakarnak.
Kommerszek vagyunk.
Kicsit ízléstelenek.
A sok bóvli alján akkor
valahogy kiéreztelek.