t
Elhamvasztlak, ha jön az örvény,
mit feltámaszt egy öreg görény.
Pórázon vezetlek, mint kutyát a macska,
s ha lesz pénzünk
befizetlek egy kanos malacra.
Így jár jól minden állat rajtunk,
míg dolgozunk loboghat a hajunk.
Nem lesz gondunk többé,
ha ezt tesszük folyvást,
s ha lesz időnk fakasztunk egy forrást.