Albi
bútorozatlan szobát, majd azt veszünk ki
kilóra mért álmainknak
susogós mackóban viszem fel a lépcsőn
nehézkes rongyainkat
vastag por lepte padlót sikálsz
miközben fütyörészem
- hej, vivát, hej vivát.. -
én száz bikát is kiherélek
asszimetrikusak vagyunk a síkra
ami alattunk van, meg felettünk
hízik a máj, terülj asztalon halikra
bordalt hallgat egy villanykörte
még nem volt idő s kedv betekerni helyére
a burát, hogy a fény permetét körénkszőjje
marni az ég aljába
hát, arra készül a naplemente
fújom a balkonról a füstöt alája, hogy
romantikáját megteremtse
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-07 16:01:26
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-07 16:01:26