nagymama
Nem galambősz. Nincs kontya.
Borbély nyírja, az olcsóbb.
A hülye!- jót nevet.
Nevetni szeret. Máson.
Jót derül a hülye unokákon.
Hogy nem különbek.
Csillog a szeme.
Bárkit eltemet. A holmijuk
kidobja már másnap.
Egyszer eldugult a
szemétgyűjtő akna,
(torkán akadt a múlt,
mint megszégyenült
kislánynak a szó),
és a Mama, aki nem
szerette, az elsőtől
a negyedik szintig ért.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-13 21:08:28
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-13 21:08:28