Cím nélkül 22
mikor a tulipán ajkára fagy a csók
mert a zúzmarát rá idegen kéz hinti
senki sem inti s társa a pók bennragad
kétségbeesve nyitogatná szirmait
de rabságban tartja jókora jéglakat
ölelése ottmarad bibéje alatt
mikor a tulipán ajkára fagy a csók
s mellette üres nejlonzacskót hord a szél
szépségében bízva még reménykedve kér
bátran könyörög holtnak vélt napsugarat
mert nem tudja, hogy számukra nincs menekvés
szabadságuk hervadással gyorsított vég
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: , 2015.11.06
Feltöltés ideje: 2016-05-23 23:56:58
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-23 23:56:58