Mint lélekharang
Most éppen azon gondolkodom,
menjek tovább, és melyik nyomon,
hisz tudom jól, hogy még menni kell,
amíg élhetek, én ennyivel
nem érhetem be, mert nem lehet
lebegni föld alatt s ég felett,
mint lélekharang, ha meghalok,
de addig hangosan hallgatok.
2016. március 11.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-19 08:29:32
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-19 08:29:32