Hány évesen szokok le végleg?
Ez a zsibongás egyre gázabb.
Semmi végzetes - még - , de gyanús
a zsendülés fűben-fában.
Meg oly könnyű lettem hirtelen,
nem akarok épp semmit sem.
Nincs kontext, jövőtlen illanás.
Nem írok, pedig értenéd.
Pont azért nem.