Bolond a kedvem, sírva mulatok.
Magamban furcsa nótát dúdolok.
Nincs se verse, se ritmusa,
szívem ütemét mindenki hallja ma.
Vadul áramló sós-keserű vér,
az élet egyszer úgyis véget ér.
Hát bolond a kedvem, sírva mulatok.
Magamban furcsa nótát dúdolok.