A másik megszólíthatatlan.
A nyelved nem beszéli. Ő sem.
Te sem az övét, ha már itt tartunk.
Megint. Kutyából szalonna nem lesz,
ez a történet magát írja mindhalálig.
Az első szó az utolsó. Zárszó.
Mondhatná azt is, befellegzett.
Vagy azt akár, hogy neked annyi.
Helyette azt hallod, szerethető vagy.
Fogalmad sincs, hogy kell fordítani.