Gergő úgyis kiszabadit.
Tanító néni szeretnék lenni!
Ő nagyon szép és okos.
- Két lábon járó lexikon -
bömböli anyukám,
de a lakbérrel mindig adós.
Én úgyis tanító néni leszek!
- Ha nem hagyod abba,
az asztal lábához kötlek -
üvölti apukám.
Támadt egy ötletem:
megmondom Gergőnek,
hogy szabadítson ki!
- Egy nagy fűrésszel
elfűrészelem a kötelet -
súgja a fülembe.
Sok spenótot evett,
biztos sikerül neki.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-11 19:23:45
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-11 19:23:45