Szerelem
A világon oly sok a szerelni való,
s nem minden ember szeretni való.
Tönkrement életem talán megszerelem,
szerelem, ó szerelem.
De kedvre szert nem tehetek,
csak szertelenül szerethetek,
figyelmem hiába terelem,
szerelem, ó szerelem.
Ölelések, csókok és fűszerek,
reszketve felhúzott óvszerek,
úsztunk boldog tengeren,
szerelem, ó szerelem.
Szívünk ékszerszelence,
mit üresen hagyott a szerencse,
csak az emlék eleven,
szerelem, ó szerelem.
2015. december 26. 10:52
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-14 15:24:39
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-14 15:24:39