az utcából kivonult az állam
árnyékát
a zöldbárók és az
E2O15
élelmiszerjegyre festette
ebben
az utcában valami
de nem pótszövetség
nem neo
nem szövődik
nem onnan bukik elő
ahonnan mondjuk a szótár után
a szürke verebek csipogása
csak egyszerűen
kiejtheted