Télapó
- Decemberben mi a jó?
- Az, hogy jön a Télapó!
- Akkor jön, ha hull a hó...
- ...és, ha nem. - Nyilvánvaló.
- Nagy szakállú? Óriás?
- Inkább túlkalóriás.
- Csizmája van, nem topánja?
- Elkopna a nagyvilágba.
- És a zsákja foltozott?
- Úri lény ő - Á, dehogy!
- Hány éves a Télapó?
- Annyi, mint a földgolyó.
- Krampuszától félni kell?
- Vicces ördög, nem hiszem.
- Télapónak szánja szép?
- Megcsodálja fent az ég.
- Ajándékot hoz nekem?
- Hoz bizony, ha jó leszel!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-13 18:28:34
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-13 18:28:34