Annyira a másé voltál mindig, hogy
magamban néven szólítani se mertelek.
De kerül, amibe kerül, ha az utolsó
darab húst a combomból vágom is ki,
ha tréfaképpen saját halálom ölébe
futok is a másik oldalon, kijutok innen.
Különben lezüllök, mint egy drogos:
semmiért egészen.