A legveszélyesebbek (jav)
Túl sokszor sújtott ránk az élet,
És váratlanul ért minden támadás.
Nehéz lesz így a jóban hinnünk.
Eldönthetjük-e még magunkban,
Átkozottak leszünk vagy áldottak,
Megvetettek vagy elfogadottak?
Adunk, kapunk, félünk és védünk,
Egymás ellen élünk, így leszünk majd
Önvédelemből elutasítottak.
Folytonosan sérülünk és sértünk --
Emberek az állatvilág csúcsán --,
Ezért vagyunk a legveszélyesebbek,
Még akkor is ha nincsenek kölykeink.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-11 08:15:31
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-11 08:15:31