Annyira a másé voltál mindig, hogy magamban
még csak néven szólítani se mertelek.
De most már kerül, amibe kerül, ha az utolsó
darab húst a combomból vágom is ki, ha a saját
halálom ölelő karjaiba futok is a másik oldalon,
de kijutok innen. Mert különben lezüllök,
mint egy drogos: semmiért egészen.