Elnyelő(s)
Nekem kemény, - neked meg nincsen ágyad -,
neki az egészből csak, ha lába kel.
Nekem lépcső, - neked beton magánya -,
neki a vár is csak forgó lábbal kell.
Nekem szív, - neked más lelke, alázat -
nála hiánycikk, de értük nem teper.
Te mégse, - én sose adnám hazámat -,
neki csak szó, amit gyakran elfelejt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-05 11:03:47
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-05 11:03:47