privát koordináta
Megrázta magát, felnőtt lett végre,
mert felérvén akkor a hóbortos égre,
hol pernye szitál a semmiségre
és szeplőkké lettek
a csillagok,
a nagy magánytól önmagába rándult,
egyre kisebb lett, mégis egyre tágult,
és most, ha fentről lenéz a porba,
magára ismer,
ő az ott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-02 18:50:48
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-02 18:50:48