Nem segíthet
Csak az okos ember téved,
a balga be sem ismeri,
hogy az úton félre léphet,
bár nyílegyenesen szeli,
elfolyhat a vére annak,
akinek nincs egy sebe sem,
oly sérülései vannak,
mit nem vesz észre maga sem,
azt hiheti, hogy az élet
végig csak csupa diadal,
nem érzékel más beszédet,
s nem tudja, hogy rá dől a fal.
Életünkről nem tudhatunk
csak nagyon-nagyon keveset,
a halállal magunk vagyunk,
s nem segíthet a szeretet.
2015. január 16.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-16 05:32:29
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-16 05:32:29